Over ons

Kindercentrum ’t Koninkrijkje

Kindercentrum ’t Koninkrijkje biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij bieden dagopvang voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar. Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar bieden wij buitenschoolse opvang.

Wij zijn een pedagogisch deskundige organisatie waar de ontwikkeling van de kinderen centraal staat. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, geborgenheid en ontwikkeling. We bieden de kinderen een opvang waar zij zich thuis kunnen voelen en met veel liefde IMG_6193worden opgevangen en verzorgd.

Op het moment telt ons kinderdagverblijf negen groepen. Zes verticale groepen(0-4 jaar) en twee horizontale groepen waar kinderen die 3,5 jaar oud zijn, worden voorbereid op de basisschool. Dit noemen wij de 3+ groepen. En één peuterspeelgroep. (2-4 jaar). De BSO telt 4 groepen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

De opvang vindt plaats in een prestigieus gebouw met Koninklijke allure waar de naam ’t Koninkrijkje helemaal tot haar recht komt. De architectuur van het gebouw (veel licht en open ruimten) biedt de kinderen alle gelegenheid om van binnen de seizoenen op de voet te volgen. In het gebouw maken we gebruik van een klimaatsysteem die er voor zorgt dat het klimaat in het gebouw optimaal blijft. Onze locatie is gelegen in een woonwijk, waar wij regelmatig met de kinderen door wandelen of een speeltuin bezoeken.

Voor de kinderen van 0-4 jaar hebben we een speciaal kinderdagverblijf terrein ingericht, waar zij naar hartenlust buiten kunnen spelen. Voor de kinderen van 4-12 jaar hebben we een apart buitenterrein ingericht, waar zij bijvoorbeeld kunnen voetballen, fietsen en schommelen.

Wij werken met gediplomeerde MBO niveau 3,4 en HBO geschoolde pedagogisch medewerkers die in het bezit zijn van een VOG. Wij zijn aangesloten bij de belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang en peuterspeelzalen (BOink), bij de brancheorganisatie Kinderopvang en de MO groep.

Als extra dienst bieden wij alle kinderen iedere dag een warme maaltijd aan.

Bij ons is ieder kind een Koningskind!!